Despre Noi

Omul modern nu mai poate să conceapă viața fără tehnologie! Lumea modernă este într-o continuă mișcare și totul se datorează marilor schimbări apărute în noua eră digitală! Se pare că nu mai există domenii în care tehnologia modernă să nu fie prezentă – fie și măcar indirect!

În fața acestor mari provocări, survenite în decursul unei vieți, doar câteva zeci de ani, iată că de multe ori noutățile sunt atât de numeroase iar avalanșa de informații este atât de puternică încât simțim că nu mai putem face față! Și atunci știm că avem nevoie de un ghid! De o baghetă magică, de un loc unde să descoperi care sunt ultimele știri, direcții, probleme și cum pot influența toate acestea viața noastră.

În această lume extrem de dinamică, în același ritm alert trăim și noi, echipa I Like Mag doar că noi ne considerăm foarte atenți la tot ce înseamnă nou, la tot ce se anunță într-un domeniu atât de complex și spunem că putem face față unei asemenea provocări.

Omul modern devine din ce în ce mai conectat, mai dependent de tehnologie, de tot ce presupune informație, de tot ce presupune digitalizare – conectivitate – rețele – gadget – social media și lista tinde să se extindă foarte mult!

Deja se anunță noi etape în miniaturizare, informația despre noi – ca oameni – ființe sociale dar și ca indivizi în sine -fiind folosită în domenii complexe: administrație, medicină, comerț și lista tinde să devină tot mai lungă!

Vorbim azi despre case inteligente, despre autoturisme care se conduc singure! Gadgeturile au început să facă parte din viața cotidiană și nu mai sunt doar visele scriitorilor – și realizatorilor de filme – din domeniul SF! Deunăzi un amic, elvețian îmi spunea despre faptul că elvețienii au deja garnituri de metrou fără conductori iar prezența umană este extrem de redusă. Care să fie domeniul unde informația, IT-ul, rețeaua de wi-fi, conectivitatea sau modernizarea să nu fie prezentă?! Medicină? Documentare? Cercetare? Oriunde am privi suntem martori direcți ai unei Revoluții!

Pentru omul modern tehnologia, miniaturizarea și prezența masivă a tot ce presupune era informatică ar trebui să aducă confort, relaxare, o creștere a calității vieții dar și o mai bună cunoaștere a mediului în care trăim.

În fața acestor provocări extreme există un răspuns clar: I Like Mag!

Lumea modernă este într-o continuă schimbare și omul are în fața sa o imensă provocare: va face face față tuturor imenselor probleme care apar? Noi credem că da! Doar că avem nevoie de echilibru, de o bună și dreaptă măsură, să recunoaștem meritele dar și să tragem semnale de alarmă când este cazul!
Toate acestea fac parte din liniile directoare în baza cărora echipa I Like Mag își va demonstra capacitatea de a cerne, de a pune în balanță toate aspectele noilor tehnologii, produse, gadgeturi, computere, softuri și tot ce presupune IT-ul modern!

Ne dorim să fim în primul rând oameni, să vedem cum răspundem noilor provocări, noilor direcții și sperăm ca fiecare cititor să devină un tester, un analist, o voce, un OM care își va arăta apartenența la un curent care va purta numele: I Like Mag!

(echipa I Like Mag)