I Like Foto Video

Canon lansează un obiectiv unic!

Canon lansează un obiectiv unic!

Canon lansează CJ12ex4.3B, un nou obiectiv zoom 4K portabil pentru senzori de 2/3 inchi, cu cea mai largă distanță focală din lume – 4,3 mm, construită pentru profesioniștii care filmează interviuri sau transmisiuni în direct, inclusiv sport și știri.

Performanță optică 4K de excepție

Bazându-se pe renumita tradiție Canon în domeniul design-ului optic și al tehnologiilor avansate, modelul CJ12ex4.3B surprinde imagini 4K de o calitate superbă, de-a lungul întregii plaje de zoom optic – 12x. Oferind libertatea de adaptare rapidă la diverse medii de filmare, noul obiectiv le permite utilizatorilor să treacă rapid de la o filmare dintr-un unghi ultra-larg de 4,3 mm la prim-planuri, menținând calitatea superioară a imaginii de la centru până la margini. Un teleconvertor 2x inclus mărește și mai mult plaja focală, păstrând totodată performanța optică 4K.

Pentru a ajuta și mai mult la obținerea imaginilor clare, cu contrast înalt, obiectivul CJ12ex4.3B include utilizarea sporită a sticlei cu fluorină și UD, combinată cu tratamentele optice speciale de la Canon, pentru a oferi în final un control excepțional asupra fenomenelor de ghosting și flare. Un nou sistem de focalizare, prin intermediul a trei grupuri interne, ajută de asemenea la reducerea fenomenului de focus breathing.

Portabilitate de excepție și operare flexibilă

Lăudându-se cu un design nou, obiectivul CJ12ex4.3B este compact și cu greutate mică, cântărind doar 2,1 kg – similar ca dimensiuni și greutate cu un obiectiv HD de 2/3 inch comparabil. Ideal pentru turnarea de imagini de pe umăr, tradițional folosită de cameramanii de știri, noul obiectiv poate fi ușor utilizat în teren; și, datorită design-ului și mânerului ergonomic, este confortabil de ținut chiar și pentru perioade mai lungi de timp. Obiectivul încorporează și trei conectori cu 20 de pini, pentru o mai ușoară integrare cu controlerele HD pentru zoom/focalizare deja existente, și poate fi simultan conectat direct la un sistem virtual extern de operare.

Beneficiind de un Digital Drive Unit, obiectivul CJ12ex4.3B oferă operabilitate avansată, permițându-le utilizatorilor să selecteze poziții și viteze de zoom repetabile, în plus față de setările pentru focalizare și diafragmă. Un encoder cu valoare absolută de 16 biți, integrat în Digital Drive Unit, le permite operatorilor să înceapă aproape instantaneu filmarea cu funcția de compensare a aberațiilor de pe camera video activată, fără a mai fi necesar un proces de inițializare. Această funcție este perfectă pentru filmările de știri și din natură, unde acțiunea poate dispărea la fel de rapid precum a apărut. Un ecran digital, integrat în Digital Drive Unit, facilitează setarea, verificarea și ajustarea funcțiilor vitale, într-un mod similar cu al obiectivelor HD de 2/3 inch.

(D.S.)

I Like Foto Video

More in I Like Foto Video

paris_turn_25_05_16

Imagine spectaculoasă cu Turnul Eiffel lovit de fulger

florinMay 25, 2016
JVC-projector

Experiente multimedia uimitoare cu videoproiectoare

Bogdan ToaderOctober 12, 2015
Selfie shoes

Selfie Shoes

florinOctober 7, 2015
DJI Inspire

DJI Inspire 1

florinOctober 7, 2015
eduard_gutescu_fotografie_front

Eduard Guţescu, fotograful dintre două lumi

florinSeptember 13, 2015
jvc_quad_prof_31_aug_15

JVC a lansat in Romania camerele video Quad Proof

florinAugust 31, 2015
LxMeter_31_aug_15

LxMeter – un exponometru pentru smartphone-uri

florinAugust 31, 2015
foto_old_bucuresti_19_aug_15

Ziua mondială a fotografiei

florinAugust 19, 2015
fotografie_premiata_4_august_15

O fotografie făcută în România, premiată de National Geographic Traveler. Peste 17 mii de imagini, în competiţie

florinAugust 4, 2015