I Like Science

NASA confirma! Asteroidul de patru kilometri va lovi pamantul intre 15-25 septembrie 2015!

NASA confirma! Asteroidul de patru kilometri va lovi pamantul intre 15-25 septembrie 2015!

NASA si FEMA, Agentia Federala de Situatii de Urgenta, au confirmat si se pregatesc de un mare hop prin care va trece Pamantul anul acesta.  Acum un an, ministrul francez al afacerilor externe, Laurent Fabius, anunta intr-o conferinta de presa tinuta la Casa Alba, ca omenirii ii mai raman 500 de zile pana la producerea unui hoas climatic, care se va produce pe 24 septembrie 2015.

Cometa are un diametru de aproape 4 kilometrii si se indreapta spre Pamant. Cometa emite sunete si lumini demoniace. Surse din NASA sustin ca cel mai probabil, zona coliziunii va fi cea a Ameicii de Nord. Americanii au inceput sa deplaseze armamentul nuclear in partea sudica a Americii scrie stireademaine.ro

Totodata specialistii americani sustin ca dat fiind dimensiunile uriase ale meteoritului, acesta va produce pagube colosale si se va incerca distrugerea acestuia cu armament nuclear. Se va recurge la aceasta modalitate, pentru ca, spun specialistii, meteoritul nu se va fragmenta in bucati mici. Meteoritul va produce pagube astronomice.

Din pacate, omenirea nu detine o tehnologie prin care meteoritii sau asteroizii sa poata fi distrusi, inainte de coliziunea cu Pamantul. Sunetele misterioase emise de meteorit au fost inregistrate de satelitii Pamantului.

Specialistii americani au tinut sub observatie, o perioada lunga de timp, acest meteorit. Toata observatia a costat cateva milioane de dolari. Cu tot efortul si observatiile pe care specialistii de la NASA le-au facut, nu s-a putut schimba traiectoria meteoritului si nici distrugerea lui in cosmos.

Un asemenea impact va duce la producerea unei ierni nucleare, distrugerea vegetatiei si tsunami puternice, care vor avea ca efect si producerea unor cutremure foarte mari. Alti specialisti sunt ingrijorati de faptul ca, in urma unei astfel de coliziuni, va fi reluata activitatea vulcanica in anumite zone ale lumii. Este vorba despre super-vulcanii din zona Pacificului, a caror activitate ar fi catastrofala pentru acea zona.

Daca meteoritul se va prabusi in ocean, valurile care se vor produce pot atinge 100 de metri inaltime. In acest caz, toata coasta americana va fi afectata, inspre interiorul continentului, pe sute de kilometri.

 

I Like Science

More in I Like Science

OPERATION IRAQI FREEDOM -- An F-16 Fighting Falcon flies a mission in the skies near Iraq on March 22.  The F-16s are from the 35th Fighter Wing "Wild Weasels", Misawa Air Base, Japan.  (U.S. Air Force photo by Staff Sgt. Cherie A. Thurlby)

Video reportaj depre primii piloti romani de F-16

Bogdan ToaderDecember 7, 2015
animale_salbatice_13_oct_15

Personalitatea animalelor poate fi un factor cheie pentru supraviețuirea lor

florinOctober 13, 2015
incalzire_globala_ocean_13_oct_15

Apa rezultată din creșterea nivelului oceanelor ar acoperi Miami și New Orleans

florinOctober 13, 2015
Globen_Stockholm_6_oct_15

Cel mai mare model al Sistemului Solar realizat pe Pământ

florinOctober 6, 2015
premiul_nobel_fizica_6_oct_15

Takaaki Kajita și Arthur B. McDonald au câștigat Premiul Nobel pentru Fizică

florinOctober 6, 2015
amos_6_facebook_6_oct_15

Facebook va avea propriul satelit

florinOctober 6, 2015
tsunami_studiu_5_oct_15

Un mega-tsunami s-a produs acum 73.000 de ani în Oceanul Atlantic

florinOctober 5, 2015
luna_nasa_03_oct_15

Prima misiune privată pe Lună ar putea fi la doar doi ani distanță

florinOctober 3, 2015
nasa_foto_marte

NASA anunță dovezi ale existenței apei în stare lichidă pe Marte

florinOctober 1, 2015