I Like Tech

De ce I LIKE MAG?!

De ce I LIKE MAG?!

Omul modern nu mai poate să conceapă viața fără tehnologie! Lumea modernă este într-o continuă mișcare și totul se datorează marilor schimbări apărute în noua eră digitală! Se pare că nu mai există domenii în care tehnologia modernă să nu fie prezentă – fie și măcar indirect! În fața acestor mari provocări, survenite în decursul unei vieți, doar câteva zeci de ani, iată că de multe ori noutățile sunt atât de numeroase iar avalanșa de informații este atât de puternică încât simțim că nu mai putem face față! Și atunci știm că avem nevoie de un ghid! De o baghetă magică, de un loc unde să descoperi care sunt ultimele știri, direcții, probleme și cum pot influența toate acestea viața noastră.

În această lume extrem de dinamică, în același ritm alert trăim și noi, echipa I LIKE MAG doar că noi ne considerăm foarte atenți la tot ce înseamnă nou, la tot ce se anunță într-un domeniu atât de complex și spunem că putem face față unei asemenea provocări.

Omul modern devine din ce în ce mai conectat, mai dependent de tehnologie, de tot ce presupune informație, de tot ce presupune digitalizare – conectivitate – rețele – gadget – social media și lista tinde să se extindă foarte mult!

Deja se anunță noi etape în miniaturizare, informația despre noi – ca oameni – ființe sociale dar și ca indivizi în sine -fiind folosită în domenii complexe: administrație, medicină, comerț și lista tinde să devină tot mai lungă!

Vorbim azi despre case inteligente, despre autoturisme care se conduc singure! Gadgeturile au început să facă parte din viața cotidiană și nu mai sunt doar visele scriitorilor – și realizatorilor de filme – din domeniul SF! Deunăzi un amic, elvețian îmi spunea despre faptul că elvețienii au deja garnituri de metrou fără conductori iar prezența umană este extrem de redusă. Care să fie domeniul unde informația, IT-ul, rețeaua de wi-fi, conectivitatea sau modernizarea să nu fie prezentă?! Medicină? Documentare? Cercetare? Oriunde am privi suntem martori direcți ai unei Revoluții!

Pentru omul modern tehnologia, miniaturizarea și prezența masivă a tot ce presupune era informatică ar trebui să aducă confort, relaxare, o creștere a calității vieții dar și o mai bună cunoaștere a mediului în care trăim.

În fața acestor provocări extreme există un răspuns clar: I LIKE MAG!

Lumea modernă este într-o continuă schimbare și omul are în fața sa o imensă provocare: va face face față tuturor imenselor probleme care apar? Noi credem că da! Doar că avem nevoie de echilibru, de o bună și dreaptă măsură, să recunoaștem meritele dar și să tragem semnale de alarmă când este cazul!
Toate acestea fac parte din liniile directoare în baza cărora echipa I LIKE MAG își va demonstra capacitatea de a cerne, de a pune în balanță toate aspectele noilor tehnologii, produse, gadgeturi, computere, softuri și tot ce presupune IT-ul modern!

Ne dorim să fim în primul rând oameni, să vedem cum răspundem noilor provocări, noilor direcții și sperăm ca fiecare cititor să devină un tester, un analist, o voce, un OM care își va arăta apartenența la un curent care va purta numele: I LIKE MAG!

(echipa I LIKE MAG)

  • SERGIU

    Un raspuns sincer ar fi: I like Mag!

  • dfgdfg

    sfs

More in I Like Tech

google_site_reclama_25_05_16

Google vrea să acorde mai mult spațiu reclamelor

florinMay 25, 2016
iphone7-parachute-system

iPhone 7 Parachute System

Bogdan ToaderFebruary 10, 2016
Fullscreen capture 482015 101201 PM

Instalare CUSTOM ROM pe un telefon cu Android

stefanJanuary 23, 2016
rootare-samsung

Tutorial Rootare Samsung

stefanJanuary 14, 2016
Android LOGO

Telefoanele care vor primi actualizari oficiale la Android 6.0 in 2016

stefanJanuary 12, 2016
webos-tv-feature-640x417

LG si-a anuntat noua platforma pentru SMART TV-uri , webOS 3.0

stefanJanuary 11, 2016
Samsung-Galaxy-S7-1

Samsung Galaxy S7 si S7 Edge vor fi lansate la inceputul anului

stefanJanuary 10, 2016
Samsung-SM-W700

Samsung SM-W700 – prima tableta Samsung cu Windows 10?

Bogdan ToaderJanuary 4, 2016
galaxy-s6-both-versions-5

A fost lansat Android 6 pentru Samsung Galaxy S6

Bogdan ToaderJanuary 4, 2016